Prekių mokslas (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Maistinės infekcijos, apsinuodijimai, žarnyno infekcijos, profilaktika. Riešutai. Jų cheminė sudėtis, maistinė vertė. Klasifikavimas. Kokybės rodikliai ir laikymo sąlygos. Žuvų sūdymo būdai. Klasifikavimas, kokybės rodikliai. Sūdytų žuvų asortimentas prekybos įmonėse. Užduoties analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

16 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Mykolo Romerio Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 30.48 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą