Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Prekių mokslas (3)

  
 
 
1234567891011121314151617
Aprašymas

Įvadas. Maistinės infekcijos, apsinuodijimai, žarnyno infekcijos, profilaktika. Riešutai. Jų cheminė sudėtis, maistinė vertė. Klasifikavimas. Kokybės rodikliai ir laikymo sąlygos. Žuvų sūdymo būdai. Klasifikavimas, kokybės rodikliai. Sūdytų žuvų asortimentas prekybos įmonėse. Užduoties analizė. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-01-09
DalykasTarptautinės ekonomikos referatas
KategorijaEkonomika >  Tarptautinė ekonomika
TipasReferatai
Apimtis16 puslapių 
Literatūros šaltiniai4
Dydis30.48 KB
AutoriusDaiva
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasKanapeckienė
Švietimo institucijaMykolo Romerio Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Prekiu mokslas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 16 puslapių 
  • Mykolo Romerio Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • Kanapeckienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą